Economia

economia

Arriba al port de Barcelona el primer vaixell atrapat a Suez

El portacontenidors MSC Ambra és el primer vaixell afectat pel bloqueig del canal de Suez que ha arribat al port de Barcelona. Va atracar dimarts a la nit a la terminal BEST i ha operat amb normalitat. El vaixell mourà 9.000 contenidors, entre importacions, exportacions i transbordaments. Els dies vinents s’espera l’arribada esglaonada d’altres vaixells portacontenidors que es van haver d’aturar al canal durant els dies del bloqueig i que, per aquest motiu, han retardat la seva escala al port de Barcelona. Aquesta mateixa setmana hi ha prevista l’arribada d’un total de tres vaixells afectats per l’accident patit per l’Ever Given, que va quedar encallat al canal.

L’arribada esglaonada dels portacontenidors, segons les previsions actuals, facilitarà que l’operativa no es vegi compromesa en cap moment. Els portacontenidors que han modificat la seva data d’escala al port de Barcelona a causa del bloqueig del Canal de Suez són un total de 14. Les previsions apunten que en menys de dues setmanes les arribades dels set serveis regulars procedents d’Àsia estaran normalitzades. Els retards previstos dels diferents vaixells afectats per l’accident de l’Ever Given són d’entre un i vuit dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.