Política

Llop veu improbable que s’anul·lin els indults

El PP i Ciutadans carregaven ahir contra la ministra de Justícia, Pilar Llop, per haver considerat en una entrevista al diari El País “bastant improbable” que el Tribunal Suprem anul·li els indults concedits pel govern espanyol als líders polítics catalans. “No sé què farà la sala contenciosa administrativa, però crec que és força improbable que això succeeixi des del punt de vista jurídic”, responia la ministra en plantejar-li la possibilitat d’una anul·lació dels indults per l’alt tribunal. El vicesecretari territorial del PP, Antonio González Terol, responia a les declaracions de la ministra considerant “inacceptable que Llop i el govern vulguin guiar els tribunals” a més d’afegir-hi que “els espanyols es mereixen d’una vegada un executiu que respecti la separació de poders i la independència judicial”.

El dirigent popular no en va tenir prou durant un míting a Puerto de Santa María i encara va fer una crida als dirigents del PSOE “lleials a la Constitució i a Espanya” perquè es “rebel·lin contra el govern de Sánchez”.

Per la seva banda, Ciutadans també va voler carregar contra la ministra de Justícia, a qui el vicesecretari general de la formació, Edmundo Bal, va acusar d’“intentar influir” en el Tribunal Suprem perquè desestimi els recursos presentats també pel seu partit contra la concessió dels indults.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.