Economia

La xarxa de carregadors elèctrics d’Endolla Barcelona s’obre als clients d’altres operadors

Els usuaris dels grups Electromaps, Etecnic, Iberdrola, Place to Plug i Shell podran utilitzar els punts de recàrrega

La xarxa de carregadors elèctrics d’Endolla Barcelona, gestionada per l’empresa Barcelona Serveis Municipals (B:SM), estarà disponible per als clients d’altres operadors.

El servei entrarà en funcionament en les pròximes setmanes i hi podran accedir els usuaris de les companyies Electromaps, Etecnic, Iberdrola, Place to Plug i Shell, segons ha informat aquest divendres el consistori.

D’aquesta manera, més de 200.000 persones podran fer ús dels 650 punts de recàrrega que té B:SM distribuïts per la capital catalana. La previsió és que nous proveïdors es continuïn incorporant a la xarxa, permetent també que les persones subscrites a Endolla Barcelona puguin utilitzar els punts de càrrega dels col·laboradors cada cop que surtin de la ciutat.

A banda de la cerca de nous socis, Barcelona Endolla invertirà 700.000 euros aquest 2021 per instal·lar una cinquantena de nous punts, arribant als 703 carregadors en actiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.