Salut

Sense mascareta a l’escola, des del 19 d’abril

Argimon anuncia que s’aixecarà la mesura el primer dia lectiu després de Setmana Santa, un dia abans que entri en vigor per a tota la població

El govern espanyol va anunciar aquest dimecres la supressió de la mascareta en interiors a partir del dia 20, excepte en transports i centres sanitaris

Els alumnes catalans tornaran a l’escola, després de Setmana Santa, el dimarts 19 d’abril, ja sense mascareta, un dia abans que entri en vigor oficialment a tot l’Estat. Així ho ha anunciat el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en una entrevista a TV3, en què ha explicat que estudiaran una “resolució especial” perquè considera que no té “massa sentit el decalatge” d’un dia, ja que l’escola comença el 19 i la mesura aprovada pel govern espanyol entrarà en vigor l’endemà, el dia 20.

Argimon ha explicat que Salut tenia preparada una resolució per prendre aquesta decisió si l’Estat no ho feia i ha afirmat que no té “cap problema” a signar-la per a l’àmbit escolar.

El consell de ministres aprovarà el dia 19 d’abril un reial decret per eliminar l’obligatorietat d’usar mascareta als interiors, a excepció dels centres sanitaris i sociosanitaris i els tranports. La mesura entrarà en vigor l’endemà quan surti publicat al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Argimon també ha parlat de la diada de Sant Jordi: “Tindrem un Sant Jordi com el del 2019. Seria recomanable posar-se la mascareta en grans aglomeracions, sobretot la gent més gran”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.