Empreses

Supermercats Pujol va tancar l’any passat amb una facturació de 184,2 milions

La cadena de supermercats lleidatana va aconseguir superar en un 5,9% el volum de negoci del 2020

Supermercats Pujol (SUPSA), companyia propietària de la cadena Plusfresc, va tancar l’any passat amb un volum de negoci de 184,2 milions d’euros, un 5,9% més que l’any anterior.

Cal recordar que el 2020 va registrar una pujada de vendes excepcional, arran de la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, les xifres de vendes obtingudes per Plusfresc l’any passat van suposar un increment del 8,6% respecte del 2019. A la demarcació de Lleida, Plusfresc és líder, amb una quota de mercat del 22%. Cal recordar que l’empresa va néixer a Lleida ara fa 93 anys. Durant l’any passat, Plusfresc va obrir sis nous establiments, a més a més d’incorporar nous serveis a les botigues que ja operen. La companyia va inaugurar tres botigues de format bàsic a Corbins i Rosselló (Segrià) i Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell), que compten amb seccions de fruita i verdura, carnisseria i xarcuteria, a més a més de posar a disposició dels clients productes envasats i de drogueria. També van obrir portes l’any passat dos establiments de format mixt, amb peixateria, a Arbeca (Les Garrigues) i Ponts (La Noguera) i una de format complet a Balaguer.

L’any passat Plusfresc va ampliar la seva botiga Sunka, referent en el sector de la distribució d’alimentació, per tal d’oferir un nou model de compra que posa l’accent en l’evolució de les noves tecnologies. L’establiment ha estat reconegut per la revista AECOC com una de les disset botigues més destacades d’Europa pel que fa a l’experiència que ofereixen.

Enguany, Plusfresc ha obert el seu primer supermercat a Reus, un local de 1.200 m2 en què la companyia ha habilitat espais diferencials per oferir al client una experiència de compra única.

Durant el 2022, Plusfresc vol centrar-se a consolidar la seva presència a Barcelona, amb reformes i obertures de nous establiments.

SUPSA compta actualment amb 83 establiments, repartits entre les comarques de Lleida, comarques de Tarragona, la ciutat de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i diverses localitats de la Franja de Ponent. La seva plantilla s’eleva actualment a 1.400 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.