Economia

Foment nomena vicepresidents Santiago García Nieto, Jaume Roura i Xavier Panés

S’afegeixen a la dotzena de vicepresidències de la junta que lidera el president Josep Sánchez Llibre

La Junta Directiva de Foment del Treball ha aprovat avui la incorporació de tres nous vicepresidents de l’entitat, que s’afegeixen a la dotzena de vicepresidents de la junta que presideix Josep Sánchez Llibre. Es tracta de Santiago García-Nieto, Jaume Roura i Xavier Panés. L’òrgan de govern de la patronal catalana ha escollit aquestes tres persones valorant la seva experiència sectorial i el seu coneixement. Els nous vicepresidents formaran part del comitè executiu de Foment.

Santiago García-Nieto és un empresari hoteler, directiu de Bondia Hotels, cadena hotelera amb vuit establiments a Catalunya també és president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya (ConfeCat). És membre del comitè executiu i de la junta rectora del Gremi d’hotels de Barcelona i membre de la junta rectora de la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT). Per la seva banda, Jaume Roura i Calls és president de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) i de FECAVEM (Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor). A més, aquest empresari maresmenc és president del Gremi del Motor de Barcelona.

Finalment, Xavier Panés i Sancho és un empresari del sector metal·lúrgic i president de la patronal Cecot des de finals del mes de juny del 2022. També presideix el Centre de Reempresa de Catalunya, així com la xarxa catalana de Business Angels, BANC. Anteriorment havia estat president del Club Cecot Financer Fiscal i membre del comitè executiu de la mateixa patronal vallesana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.