Política

conflicte bèl·lic a l’est d’europa

Fiscalia investigarà l’Ajuntament de Madrid pel contracte del soterrament de l'A-5

Les obres van ser adjudicades a una empresa on treballava el germà del delegat de Mobilitat i Medi Ambient, Borja Carabante

La Fiscalia Anticorrupció ha incoat diligències de recerca per la licitació del projecte de soterrament de l’autopista A-5, que va ser atorgada per part de l’Ajuntament de Madrid a l’empresa Esteyco-Subterra, on treballa el germà del delegat de Mobilitat i Medi Ambient, Borja Carabante.

Així ho ha comunicat la regidora Marta Higueras, que va ser vicealcaldessa de Madrid entre 2015 i 2019, qui ha mostrat la documentació relativa a la interposició de la seva denúncia, el passat 30 de gener, i la resposta de la Fiscalia del passat 17 de febrer, en la qual comunica l’obertura de diligències per prevaricació administrativa, suborn, tràfic d’influències i associació il·lícita, els delictes que denunciava l’edil.

En 2020, l’Àrea de Medi Ambient i Mobilitat va treure a licitació la redacció del projecte d’execució del “Passeig Verd del Sud-oest” per un valor estimat de 4.135.250 euros, un contracte que es va modificar a causa del rellançament de l’Operació Campament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.