Política

El govern espanyol avisa Aragonès que s’oblidi del referèndum

El govern espanyol, a través de la ministra María Jesús Montero, rebutja la proposta de Pere Aragonès de recuperar l’acord de claredat en la taula de partits catalans com a primer pas per a un futur referèndum. “Amb Pedro Sánchez no hi haurà referèndum d’autodeterminació a Catalunya”, va assenyalar la ministra. “El referèndum va contra la constitució i no té base; qualsevol qüestió que plantegi Catalunya ha de seguir fidelment els principis constitucionals”, hi va afegir. “Aquest govern, a diferència dels anteriors, quan algú incompleix la Constitució el denuncia i el persegueix”, va rematar Montero.

Aquestes paraules, amb tot, no desanimen Aragonès, que va tenir l’ocasió de respondre a Montero poc després: “Totes les negociacions comencen amb un no; ningú ha de tenir por de dialogar per arribar a acords.” “Nosaltres –hi va afegir– proposem un acord que inclou una solució democràtica.” Amb tot, la seva via no ha aconseguit tampoc el consens dels partits independentistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.