Política

conflicte bèl·lic a l’est d’europa

Trias presenta a l’Assemblea de Junts de Barcelona la llista per a les municipals

Els afiliats podran ratificar la llista votant telemàticament entre les 7 h i les 19 h d’aquest dijous

Xavier Trias ha presentat aquest dimecres al vespre, davant l’Assemblea de Junts a Barcelona, la proposta de llista electoral per a les eleccions municipals a la capital catalana que ell encapçala amb la marca electoral de “Trias per Barcelona”.

Xavier Trias ha assegurat que “es tracta d’una llista molt potent. Una llista per guanyar. Però sobretot una llista per governar. I que cap altra candidatura està en disposició de presentar”.

Els afiliats i afiliades de Junts tenen l’opció de ratificar la llista participant en la votació que des de les 7 h d’aquest dijous, 13 d’abril, i fins a les 19 h del mateix dia, s’obrirà a l’espai telemàtic ’Decidim’ del web del partit.

Els espais en blanc corresponen als llocs a la llista que Xavier Trias reserva per a persones d’altres formacions polítiques amb qui ha arribat a acords i que són el PDECAT, Demòcrates i MES.Moviment d’Esquerres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.