Política

Prieto: “La Catalunya de 2023 no s’assembla a la de 2017”

El nou delegat del govern pren possessió del seu càrrec reivindicant el “diàleg” i el “camí a la concòrdia”

El nou delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto, ha pres possessió dels seu càrrec aquest camí fent una crida “al camí del diàleg permanent, el pacte, la conversa i la col·laboració”. Prieto ha destacat aquests valors assegurant que són els que mouen el govern espanyol i que ell s’ha compromès a garantir. Després d’agrair la feina “impecable” feta per les seves predecessores, Teresa Cunillera i Maria Eugènia Gay, ha assegurat que totes dues “han contribuït de manera decisiva a la tornada a la normalitat, la concòrdia i el retrobament de la societat catalana”. Segons Prieto, la realitat actual dista molt de la de fa uns anys. En concret, el nou delegat del govern ha assegurat que “la Catalunya del 2023 no s’assembla en res a la del 2017” i ha manifestat la seva voluntat de continuar treballant en el mateix sentit de concòrdia que ha elogiat i ha defensat.

Per la seva banda, la ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, ha agraït la “voluntat de servei” de Prieto i també ha volgut destacar que “el camí de l’estreta col·laboració” entre administracions “no té marxa enrere”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.