Política

política

Borràs acusa Vergés de vulnerar els seus drets i Vilalta li ho recrimina

Laura Borràs va carregar ahir durament contra la presidenta en funcions del Parlament, la republicana Alba Vergés. La presidenta de Junts per Catalunya i presidenta suspesa de la cambra catalana l’acusa d’haver vulnerat els seus drets “deliberadament, premeditadament, injustament i antidemocràticament”.

Vergés va substituir Borràs al capdavant del Parlament a finals del mes de juliol de l’any passat. La líder de Junts va denunciar que l’havien “sentenciada cinc diputats vestits de jutges” quan amb els vots d’Esquerra, la CUP i el PSC va ser destituïda després de l’obertura del seu judici oral per corrupció.

Fa dues setmanes, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va condemnar Borràs a quatre anys i mig de presó i 13 d’inhabilitació per falsedat documental i prevaricació.

El Parlament ja ha rebut la notificació formal de la Junta Electoral Central sobre Borràs, informa l’ACN, i el termini per respondre a la seva petició acaba el 28 d’abril. La mesa es reunirà dimarts que ve i és previsible que tracti aquest tema

La resposta d’ERC va venir de Marta Vilalta. La secretària general adjunta i portaveu republicana va respondre a les crítiques de la presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, cap als republicans i, en concret, la vicepresidenta primera de la Cambra, Alba Vergés: “Us equivoqueu d’adversari”, li ha deixat anar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.