Economia

Grífols reestructura la cúpula i concentra funcions en Glanzmann

L’actual president executiu serà també conseller delegat de la farmacèutica catalana

Víctor Grífols Deu és nomenat director d’operacions i l’actual vicepresident, Raimon Grífols, serà director general operatiu

Grífols ha decidit continuar amb la reestructuració del seu organigrama directiu i ha afegit al càrrec de l’actual president executiu, Thomas Glanzmann, les funcions de conseller delegat, segons ha anunciat la companyia en un comunicat. En la mateixa nota, el grup especifica que Víctor i Raimon Grifols continuaran “al més alt nivell” i que assumiran llocs a la cúpula directiva amb caràcter “més específic i funcional” per donar respostes a les necessitats actuals de la companyia.

Concretament, Víctor Grífols Deu és nomenat director d’operacions i se centrarà a la gestió del dia a dia de l’empresa, de manera que totes les funcions operatives dependran d’ell, que també continuarà sent membre del consell d’administració. Al seu torn, Raimon Grífols, l’actual vicepresident, a més de les seves funcions al consell, assumirà el càrrec de director general corporatiu i s’encarregarà “d’optimitzar el valor de les filials i les associacions corporatives de Grífols”, entre altres funcions, com ara “liderar les principals iniciatives corporatives”.

Els nomenaments, que volen accelerar l’execució del pla estratègic del grup, s’emmarquen en el context de reestructuració que ja es va iniciar amb la creació de les unitats de negoci. El febrer passat, Grífols va anunciar un pla de millores operatives “per tal d’augmentar la competitivitat, reduir la base de costos i millorar l’eficiència i l’eficàcia”. Posteriorment, la companyia va crear la figura del president executiu, que va assumir Glanzmann, “per centralitzar la presa de decisions estratègiques en un entorn canviant”.

“Estic segur que els canvis ens posicionaran per a la nostra pròxima etapa de creixement, ens ajudaran a aconseguir els resultats i a accelerar el nostre rendiment per complir amb els compromisos amb tots els nostres grups d’interès”, ha assegurat Glanzmann en fer-se pública la notícia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.