Economia

Economia

Bolt preveu doblar el seu negoci a Barcelona després de la sentència del TJUE sobre el taxi i les VTC

La multinacional considera que el pronunciament de Luxemburg proporciona un marc legal “estable, transparent i just”

Bolt preveu doblar el seu negoci a Barcelona després de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) sobre el taxi i les VTC.

Així ho ha anunciat aquest dimarts la multinacional en un comunicat, on assegura que el pronunciament de Luxemburg proporciona un marc legal “estable, transparent i just” per totes les parts del sector i aporta “certeses”.

Tot i això, afegeix que no li sembla “lògic” que amb la sentència es mantinguin mesures com la longitud mínima de 4,90 metres de longitud vehicles de VTC. “No se sosté en un interès públic o en criteris ambientals”, diu Bolt. Per esquivar aquesta normativa la companyia va apostar per afegir para-xocs homologats als vehicles per tal de complir amb les mesures.

Després de tot, Bolt aposta per una “major coexistència” amb el sector del taxi i demana “deixar enrere la rivalitat”.

La companyia indica que en el seu primer any operant a la capital catalana ha realitzat més d’un milió de viatges i compta amb una flota de 1.000 vehicles VTC i 800 taxis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.