Política

El PSC i Junts pacten governar al Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Les dues forces opten per revalidar un pacte que ja tenien el passat mandat

El PSC i Junts han signat un acord aquest dilluns per governar plegats al Consell Comarcal de l’Alt Penedès i revalida, així, l’entesa que ja havien tingut en el darrer mandat. Les dues formacions defensen l’aliança teixida en el marc d’un “acord per al progrés social, econòmic i territorial de l’Alt Penedès amb estabilitat institucional”. Junts liderarà aquesta coalició, en haver obtingut 11 consellers, mentre els socialistes n’han tret 9, per darrere dels 10 d’ERC. Aquest és un dels molts acords entre independentistes i el PSC, que ha pactat tant amb Junts com els republicans.

Segons han assegurat, les prioritats del nou executiu seran la “tasca de modernització, projectes impulsats i estabilitat institucional” i han afegit que estableixen les línies estratègiques per potenciar els programes de cooperació i assistència tècnica als ajuntaments ja articulats en els darrers quatre anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.