Política

Verse tanca perquè no és “sostenible”: adeu al competidor de Bizum

L’aplicació demana als seus dos milions de clients que retirin els diners dipositats

L’aplicació de pagaments en línia Verse diu adeu. La companyia va néixer a Barcelona el 2015, de la mà de Borja Rossell, Alex Lopera i Dario Nieuwenhuis, els seus fundadors. Ara el competidor de Bizum no pot més i no li queda més remei que tancar definitivament el proper 13 de setembre. Verse va canviar de propietat el 2020, amb Jack Dorsey, de l’empresa Block i vinculat a la creació de Twitter, que la va adquirir per 40 milions.

Ara bé, segons el comunicat que ha difós la companyia, no han pogut “identificar una ruta sostenible” que permetés “seguir creixent i proporcionar, alhora, el nivell de servei i innovació” que els clients “mereixen”. La manca de sostenibilitat és la causa fonamental de la dràstica decisió, que s’ha pres “després d’un exhaustiu procés d’avaluació”. D’altra banda, han assegurat que garanteixen als clients “tots els fons” que resten a l’aplicació.

Verse s’ha hagut d’enfrontar al gegant Bizum, que protagonitza 24 transaccions per segons a l’Estat espanyol i arriba a la meitat de la població, segons ha assegurat el director general de la pròspera empresa, que té el model de negoci cobrant als bancs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.