Economia

Almirall redueix beneficis un 56% durant el primer semestre de l’any

Les vendes augmenten impulsades pel creixement del negoci dermatològic a Europa

La companyia farmacèutica Almirall ha anunciat una significativa reducció dels seus beneficis durant els sis primers mesos de l’any, segons ha informat en un comunicat remès a la CNMV aquest dilluns. Els beneficis s’han reduït en un 56%, situant-se en 12 milions d’euros. Malgrat aquesta disminució en els beneficis, les vendes de l’empresa han registrat un augment del 6,8%, arribant a 466,1 milions d’euros. Aquest increment es deu al “sòlid creixement” del negoci dermatològic a Europa, que ha impulsat les operacions de l’empresa en aquesta regió.

Tal com apunta l’ACN, durant aquest període, Almirall ha augmentat les inversions en un 2,1%, arribant als 214,6 milions d’euros. Aquest moviment s’ha realitzat amb la vista posada en el futur, ja que l’empresa té plans per desplegar diversos productes pròximament. No obstant això, l’EBITDA total s’ha situat en 101,3 milions d’euros, representant una disminució del 5,9%. Aquesta reducció es deu a la menor contribució d’ingressos de fites com les d’Astra Zeneca / Covis en comparació amb l’any anterior.

De cara al tancament de l’any, Almirall ha confirmat que manté l’objectiu de tenir un EBITDA d’entre 165 i 180 milions d’euros. Amb aquesta perspectiva, l’empresa s’enfronta a nous reptes i oportunitats per a la seva expansió i creixement futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.