Economia

Cellnex perd 193 milions en el primer semestre per les amortitzacions

Ingressa 2.000 milions, un 17% més, i registra un ebitda de 1.490 milions

Cellnex ha perdut 193 milions d’euros en el primer semestre, un 13,5% més que el mateix període de l’any passat, quan es van perdre 170 milions, segons es desprèn dels resultats de l’empresa de telecomunicacions enviats a la CNMV en un informe. La companyia atribueix les pèrdues a les amortitzacions, que creixen un 16%, i que se sumen als costos financers, que s’incrementen en un 13%, pel procés de consolidació i integració en el grup dels diversos actius adquirits darrerament. De totes maneres, Cellnex recalca l’element positiu, que ha augmentat els ingressos un 17%, fins als 2.001 milions d’euros, i ha augmentat l’EBITDA -els beneficis abans d’impostos i amortitzacions- en 1.490 milions, un 16% més.

La multinacional també destaca el seu “sòlid creixement orgànic”, amb un 7,1% més d’emplaçaments respecte al mateix període del 2022. El conseller delegat de la multinacional catalana, Marco Patuano, ha volgut assenyalar el “dinamisme” que demostra el negoci i ha garantit el compromís d’assolir un flux de caixa lliure positiu quan acabi l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.