Economia

Palafrugell situa sis tòtems informatius als polígons industrials

L’Institut de Promoció Econòmica dota als polígons d’activitat econòmica amb senyals per atraure inversors i visitants

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) ha apostat per millorar la visibilitat dels polígons d’activitat econòmica (PAE) del municipi amb la instal·lació de sis nous tòtems indicatius. Aquests panells, situats al llarg del vial nord, al carrer de la Metal·lúrgia i a l’avinguda 1 d’octubre, ofereixen indicacions per arribar a les diferents empreses dels polígons, així com un plànol que permet conèixer la disposició global dels PAE.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és enfortir la marca Palafrugell Industrial, destacant la competitivitat, sostenibilitat i innovació dels polígons en comparació amb altres territoris similars. Amb motiu de diferenciar els PAE de Palafrugell i atraure inversors i empreses interessades a establir-se en la zona, s’ha implementat una identitat visual pròpia.

Des de l’Ajuntament de Palafrugell, a través de l’IPEP, s’aspira a posicionar estratègicament el municipi com un entorn atractiu per a viure, treballar i visitar. La creació d’una atractivitat territorial contribuirà a consolidar el teixit empresarial ja existent i a fomentar la inversió i el creixement econòmic en la regió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.