Economia

Eines de País fa una crida a la mobilització a les eleccions a la Cambra

Demana als altres candidats que s’obrin a fer debats electorals

Eines de País, la candidatura independentista a les eleccions de la Cambra de Barcelona que lidera la seva actual presidenta, Mònica Roca, ha fet s una crida a la mobilització. a través d’un comunicat, la llista impulsada per l’ANC demana una “participació alta” de l’empresariat als comicis que tindran lloc entre el 15 i el 20 de setembre per assegurar un ens amb “força i representació”. Sense fer cap menció directa, també es critica les altres candidatures per la seva “falta d’interès” en celebrar debats. “A les eleccions de fa quatre anys es van dur a terme diversos debats amb tota normalitat i aquest cop hauria de passar el mateix. No és acceptable tornar a una dècada enrere, quan no es feien debats electorals”, lamenten des d’Eines de País.

“Fins aquest moment només s’ha dut a terme un debat sectorial. En interès de la participació i la transparència, i sobretot del dret d’informació dels electors, és necessari que es facin més debats públics, tant de caràcter generalista com de caràcter sectorial”, agrega l’entitat.

A les darreres eleccions a la Cambra de Barcelona, celebrades el 2019, la candidatura independentista Eines de País va alçar-se vencedora amb 31 vocals dels 40 que es repartien. La participació, exclusivament en votació electrònica, es va doblar respecte l’any 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.