Política

García-Page, partidari que el TC suspengui l’amnistia abans que entri en vigor

El president de Castella-la Manxa creu que Pedro Sánchez no cedirà davant dels independentistes per “governar amb una camisa de força”

El president de Castella-la Manxa, el socialista Emiliano García-Page, opina que el Tribunal Constitucional hauria de “suspendre” la llei d’amnistia que s’aprovi abans que entri en vigor. En declaracions recollides per l’ACN, el president castellanomanxec ha assegurat: “No tinc ni el més mínim dubte que el TC l’hauria de suspendre perquè les conseqüències de veure a Carles Puigdemont entrar o presentar-se a les eleccions i que després vingui una sentència del TC contrària serien absolutament incommensurables”.

Durant una conferència al fòrum A Toxa, a Galícia, García-Page ha assegurat que l’amnistia és una qüestió que “genera molta confusió” i s’ha mostrat crític amb “l’autoamnistia”, tal com s’hi ha referit, perquè “qui se la votarà seran ells mateixos”.

De tota manera, García-Page ha assegurat que Pedro Sánchez, que està negociant amb els independentistes el suport d’aquests a la seva investidura, “és una persona que es resisteix a una camisa de força” i, per tant, creu que “no es plantejarà governar amb una camisa de força posada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.