Política

estat espanyol

El govern espanyol tramita els indults dels condemnats pel cas dels ERO

L’Audiència de Sevilla ha demanat a la fiscalia que es pronunciï sobre la concessió de la mesura de gràcia per part de l’executiu als nou exalts càrrecs de la Junta d’Andalusia sancionats

El govern espanyol està tramitant les peticions d’indult dels nou exalts càrrecs socialistes condemnats pel cas dels ERO irregulars, entre ells l’expresident andalús José Antonio Griñán, tot i que en trobar-se en funcions la llei li impedeix concedir aquesta mesura de gràcia. Així ho ha indicat aquest dilluns la ministra de Justícia en funcions, Pilar Llop, que ha precisat que el seu departament els està tramitant “de la mateixa manera que tots els altres”. L’Audiència de Sevilla ha demanat a la Fiscalia Anticorrupció que es pronunciï sobre la tramitació dels indults per part del govern espanyol a nou exalts càrrecs socialistes del govern andalús condemnats pels ERO fraudulents.

Després de rebre la petició per part de la Divisió de Drets de Gràcia i altres drets del Ministeri de Justícia, l’Audiència de Sevilla ha dictat nou interlocutòries en les quals demana als afectats que es pronunciïn sobre el seu acord o desacord amb la concessió de l’indult i a la fiscalia que emeti el correspon informe en aquests casos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.