Política

Rússia

Tornen a enviar Navalni a la cel·la de càstig

El líder opositor rus ja porta més de 1.000 dies a la presó, dels quals més de 200 en confinat en solitari

L’activista hauria presumptament insultat un funcionari de la presó

L’opositor rus Alexei Navalni ha estat castigat a 12 dies de confinament en una cel·la de càstig per haver suposadament insultat un funcionari de la presó on compleix penes per un total de 30 anys.

“He tornat a la cel·la de càstig. Dotze dies. Aquesta vegada el motiu és l’informe del guàrdia de presons, el qual va escriure de manera molt misteriosa, amb punts suspensius: “En treure el condemnat Navalni de la cel·la per rebre un matalàs, va humiliar la meva dignitat, dient que sóc un i...”, ha escrit l’activista a les xarxes socials .

El missatge inclou la primera i última lletra de tres paraules que, malgrat els punts suspensius, interpreta que serien els suposats insults denunciats pel funcionari.

Navalni, de 47 anys, està empresonat des de fa més de 1.000 dies en compliment de penes per un total de 30 anys de presó. Amb aquesta nova sanció de dotze dies, n’haurà passat un total de 236 a la cel·la de càstig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.