Política

Feijóo treu ferro a l’acord PSOE-Sumar i el titlla de “mascarada”

Afirma que l’independentisme és el “director de la pel·lícula” on Pedro Sánchez és només un “actor de repartiment”

Defensa que l’ideari econòmic de Junts connecta més amb el del PP que no pas amb el de l’esquerra

Admet “contactes indirectes” amb Puigdemont i valora que “no menteix”

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, ha volgut minimitzar els efectes del pacte de govern de coalició firmat dimarts entre el PSOE i Sumar, i ha alertat que la investidura de Pedro Sánchez “no depèn de res del que s’ha pactat aquests dies” entre els socialistes i el grup liderat per Yolanda Díaz.

Feijóo, que ha participat a Barcelona en el cicle de conferències Fòrum Europa, ha titllat el pacte de “mascarada” per tapar la realitat, i que serà l’independentisme el qui marqui els termes de la investidura. Segons informa l’ACN, el dirigent conservador ha assegurat que els partits independentistes són “els únics protagonistes d’aquesta pel·lícula” i que “el candidat socialista és un mer actor de repartiment pendent de si el director li diu si entra en escena o no”. Davant d’aquest fet, Feijóo ha defensat que cal “una revolució de la veritat a Catalunya”.

No obstant això, el líder popular creu que “cal normalitzar les relacions amb el nacionalisme català des de la discrepància”. Si no, ha assegurat, “no podrem millorar el benestar dels ciutadans”. El dirigent conservador ha admès contactes “no personals ni directes”, però sí “indirectes”, amb l’expresident Carles Puigdemont en el marc de les negociacions per a la seva investidura. De l’eurodiputat de Junts ha valorat que, a diferència d’altres dirigents polítics, “no menteix”. I ha subratllat que entre Junts i el PP hi ha més “coincidència” amb el programa econòmic que no pas amb el PSOE o Sumar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.