Gran angular

Seminari sobre les oportunitats d’inversió a Perú

Les energies renovables i els projectes d’infraestructures centraran el seminari sobre oportunitats de negoci a Perú , que tindrà lloc a Foment del Treball el 17 d’octubre. Organitzat per PromPerú, ProInversión, Cambra de Comerç de Perú a Espanya i la patronal catalana, amb el suport de l’Ambaixada peruana, la iniciativa s’adreça a les empreses catalanes interessades a invertir al país andí. La taula rodona sobre energies renovables comptarà amb Daniel Cámac, president d’H2 Perú, l’associació peruana de l’hidrogen, Francesc Aixelà, d’AGEFRED, Eva Aguilera Ibáñez, directora de negoci internacional de Banco Santander i Juan Carlos Hernanz, del despatx d’advocats Cuatrecasas.

D’altra banda, Emerson Castro, director de la carpeta de projectes d’PROINVERSIÓN, explicarà els projectes rellevants de col·laboració públic-privada del govern peruà i les licitacions en tràmit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.