Economia

economia

Telefònica pacta amb els sindicats reduir l’ERO a 3.421 persones

L’acord està lligat a la signatura del conveni

Telefónica i els sindicats pacten reduir els afectats per l’ERO a 3.421 persones. La xifra pactada es troba 1.703 per sota de la primera xifra d’excedent laboral que va plantejar la companyia. Si no s’arriba al topall establert hi haurà sortides de les àrees no crítiques “per edat amb caràcter forçós”, segons ha informat UGT, el sindicat majoritari. El principi d’acord a l’expedient de regulació d’ocupació anava lligat a un pacte també en les negociacions del tercer conveni, que també s’han tancat aquest dijous a la tarda amb el manteniment de l’actual clàusula de revisió salarial d’un 1,5%, un plus de productivitat i la reducció de la jornada a 36 hores.

Pel que fa als acomiadaments o prejubilacions, l’empresa de telecomunicacions situarà les sortides de treballadores a les “àrees no crítiques” i deixarà sense afectació les que es consideren estratègiques, que són les que estan lligades al segment comercial i a les noves tecnologies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.