Salut

salut

Sanitat aprovarà la mascareta obligatòria demà a tot l’estat

A Catalunya la mesura ja es va adoptar divendres

Davant del repunt de virus respiratoris, el Ministeri de Sanitat té previst aprovar demà dimecres que la mascareta torni a a ser obligatòria a tots els centres sanitaris. Fonts del ministeri han indicat a l’ACN que l’executiu encapçalat per Pedro Sánchez preveu tirar endavant la mesura a través de l’article 65 d’actuacions coordinades en salut pública i en seguretat alimentària.

La decisió del ministeri és ferma tot i que al ple del Consell Interterritorial de Salut celebrat dilluns no va haver-hi cap acord al respecte. Sanitat va traslladar a les comunitats un document que recull la mesura i els hi va donar 48 hores per presentar al·legacions.

El ministeri ha decidit l’aprovació de la mesura tant si s’acorda amb les Comunitats Autònomes com si no. A Catalunya la mascareta obligatòria és una realitat des de divendres i ahir es va aprovar al Diari Oficial de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.