Economia

economia

Danone justifica el tancament perquè un 48% de la planta està en desús

Danone justifica el tancament de la planta de Parets del Vallès perquè un 48% de l’útil industrial està en desús. Així ho ha detallat a l’ACN el president del comitè d’empresa, Jordi Barragan, després de la reunió mantinguda aquest dimarts amb la consultoria que representa la companyia. "Tenim espai i màquines, la solució no és tancar Parets, és donar vida a l'útil industrial i a les dues màquines que tenim aturades", ha afegit. Barragan ha desatacat que l'empresa els justifica que les vendes han anat a la baixa i per sota de les expectatives, tot i que la plantilla calculava que havien assolit objectius, motiu pel qual l'aposta de la firma passa en traslladar l'elaboració de làctics a altres plantes del grup. 

L’auge de la marca blanca és un dels altres arguments que la firma esgrimeix per baixar la persiana a la planta vallesana i traslladar la producció a Aldaia, al País Valencià, i Bèlgica.  Les reunions es reprendran aquest dijous, quan la plantilla espera saber quins són els plans de Danone per als 157 treballadors que hi ha en plantilla a Parets del Vallès, tant pel que fa a recol·locacions com a possibles indemnitzacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.