Successos

estat espanyol

Detenen dos menors com a sospitosos de la mort de la seva mare a Castro Urdiales

El cos sense vida de la dona va ser localitzat dimecres a la nit a l’interior del maleter d’un cotxe

El cadàver d’una dona d’uns 48 anys ha estat trobat en el maleter d’un cotxe a la localitat càntabra de Castro Urdiales i els seus dos fills menors han estat detinguts com a sospitosos del crim, informa l’agència Efe.

El cos de la víctima va ser trobat amb evidents signes de violència dimecres, cap a les nou del vespre, a l’interior del maleter d’un cotxe aparcat en un garatge de la localitat càntabra. Segons informen alguns mitjans, el cos de la víctima, que estava emmordassa, presentava signes compatibles amb un homicidi. Quan es va localitzar el cadàver de la dona, els seus dos fills menors es trobaven en parador desconegut.

Les forces de seguretat van desplegar un ampli dispositiu per localitzar els fills, els quals han estat detinguts cap a 1/4 de tres de la matinada d’aquest dijous a la mateixa localitat. Tots dos han passat a disposició de la fiscalia de menors. Un d’ells té 15 anys i l’altre, 13. La investigació se centraria en la possibilitat que l’autoria correspongui al fill més petit en ser inimputable en tenir menys de 14 anys.

Inicialment, es va sospitar que es pogués tractar d’un crim de violència de gènere, tot i que de seguida es va descartar aquesta possibilitat. El pare dels menors estava treballant quan van passar els fets.

La Fiscalia de Cantàbria ha demanat que s’interni, com a mesura cautelar, en règim tancat durant sis mesos l’adolescent de 15 anys, després d’apreciar que “hi ha indicis que va ser autor d’un delicte d’assassinat”. Segons han informat fonts del Ministeri Públic a l’agència Efe, la fiscalia ha pres durant aquest dijous declaració al menor detingut. El seu germà, de 13 anys, que és inimputable ja es troba en un centre de protecció de menors a instàncies de la fiscalia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.