Economia

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

El XXV Fòrum Industrial de la UdG, punt de trobada d’empreses, estudiants i professionals del sector de la innovació i la tecnologia, ha reunit més de 77 estands en una edició dinàmica i participativa que ha permès establir contactes entre les parts implicades, segons informa el Patronat de la Politècnica. A més, s’han celebrat les Jornades d’Orientació Laboral, que han impulsat els contactes dels universitaris amb 25 empreses participants en els àmbits industrials, arquitectura, informàtica i agroalimentari.

Segons el mateix comunicat, l’oferta laboral és més que prometedora amb una previsió de més de 400 ofertes laborals i de pràctiques disponibles, els estudiants han connectat amb 77 empreses presents al Fòrum, explorant noves vies per al seu futur professional. En aquest sentit, es destaca la feina feta per l’Associació d’Estudiants d’Industrials (AEdI) que ha treballat per acostar el món laboral a la universitat i facilitant la transició del talent al món empresarial amb multinacionals, nacionals i locals (Nestlé, Louis Vuitton, Simon, Àngel Mir, Comexi, Tavil, Kautec, Trety…).

Amb el suport del Patronat de la Politècnica, format per 160 empreses, el Fòrum Industrial és un punt de referència per a la relació universitat-empresa a la regió. El Patronat de la Politècnica destina més de 350.000 euros per a l’atracció-captació de talent, fomentar la transferència tecnològica i el coneixement, la col·laboració i la innovació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.