Política

Estat Espanyol

Podem fa costat a Sánchez i denuncia una persecució com la que van sofrir ells

Diferents dirigents del partit morat ho comparen amb la persecució que van patir Irene Montero o Pablo Iglesias

La secretària general de Podem, Ione Belarra, i altres membres del partit han traslladat aquest dimecres la seva solidaritat i empatia al cap de l’Executiu, Pedro Sánchez, davant el que consideren una persecució judicial o ’lawfare’ que afecta la seva esposa, Begoña Gómez, i que han comparat amb la que van sofrir membres del partit morat.

Belarra i l’exministra d’Igualtat Irene Montero ho han expressat en la xarxa X després de conèixer-se que Sánchez ha decidit cancel·lar la seva agenda pública per a reflexionar si renúncia o no a la prefectura de l’Executiu després de la denúncia de Mans Netes contra Gómez per la suposada comissió de delictes de tràfic d’influències i corrupció en els negocis.

“En Podem sabem bé què significa el ’lawfare’ i la persecució mediàtica”, ha escrit Belarra, en referència al ’lawfare’ que van sofrir alguns membres del partit com l’exlíder de Podem i exvicepresident del govern Pablo Iglesias.

I ha afegit: “Havíem d’haver-los parat els peus —en referència a la dreta— quan van assetjar al vicepresident i a una ministra del govern en la seva pròpia casa”.

En la mateixa xarxa, Montero ha traslladat el seu afecte al president i ha resolt: “Sabem bé pel que estan passant i que és important no estar sol”. “Vam haver de parar-los els peus molt abans. La guerra judicial i mediàtica va ser abans contra el seu vicepresident (Iglesias), Vicky Rosell, Isa Serra, Podem o la llei del només sí, és sí”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.