Eines

Novartis, premi internacional per la política de RSC

L'empresa farmacèutica Novartis, amb seu social a Barcelona, ha rebut recentment a Madrid el premi Elsevier Galien per la seva política de responsabilitat social corporativa (RSC). Aquest guardó de caràcter internacional està considerat un dels més importants en l'àmbit de la investigació, el desenvolupament i la comercialització de fàrmacs.

El jurat ha premiat la companyia presidida per Jesús Acebillo pel seu programa anomenat Ahead together, que ajuda els nens i nenes de Kenya que pateixen epilèpsia a rompre amb un cert estigma que els imposa la societat africana, mitjançant campanyes d'educació i conscienciació de la població i també, específicament, del personal educatiu i sanitari. Segons Novartis, el 80% de les persones malaltes d'epilèpsia a l'Àfrica no reben cap mena de tractament. A causa de la malaltia, 18 de cada 1.000 habitants són exclosos de l'escola i pateixen discriminació laboral. Molts africans associen l'epilèpsia amb formes de possessió i conjur, com passava antigament a Occident.

Montserrat Tarrés, directora de comunicació del grup a Espanya, ha valorat el premi i ha reafirmat que “la Responsabilitat Social Corporativa forma part d'un camí emocionant que vam decidir emprendre fa anys”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.