Eines

Europastry engega una campanya per ajudar Uganda

L'empresa catalana Europastry, líder a l'Estat en producció i comercialització de pa precuinat i brioixeria ultracongelada, ha impulsat un projecte solidari que té com a objectiu ajudar els nens més desafavorits d'Uganda. Conjuntament amb l'entitat Malayaka House, la multinacional catalana impulsa la creació d'un hospital mòbil que atendrà les necessitats del districte de Wakiso, una zona del país africà que té un elevat índex de pobresa, que afecta especialment els infants. L'equipament mèdic servirà per atendre les necessitats detectades a les zones perifèriques d'Uganda, on no disposen de serveis elementals ni tenen accés a la sanitat més bàsica, cosa que provoca greus problemes de salut i eleva els índexs de mortalitat. Els equipaments d'aquestes característiques tenen un cost situat a l'entorn de 20.000 euros.

Europastry finançarà el projecte amb part de les vendes del tradicional tortell de Reis. La firma no ha volgut concretar quina serà la seva aportació, que ha qualificat de molt important, perquè afirma que aquesta acció forma part de la seva política de responsabilitat social corporativa i es portarà a terme indistintament del que es recapti amb la venda del tortell, que es vendrà en unes capses amb un disseny especial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.