Eines

Novartis rep un premi pel treball amb la gent gran

L'empresa farmacèutica Novartis va obtenir a mig desembre el premi Júbilo 2010 per la seva tasca en favor de les persones de més edat. El guardó, que es va atorgar al Teatre Lope de Vega de Madrid, el va instituir ara fa dotze anys el Grup Júbilo, una empresa del Grup Planeta. L'objectiu d'aquest organisme és sensibilitzar la societat sobre els problemes que tenen les persones de més edat, així com millorar la imatge dels avis, potenciar l'envelliment saludable i reivindicar la figura de la persona gran activa com un referent ètic en la societat.

Francisco Ballester, director general de Novartis Farmacèutica, va ser l'encarregat de recollir la distinció. Ballester va destacar: “Per a tots els que formem part de Novartis, la Responsabilitat Social Corporativa forma part d'un camí emocionant que vam emprendre ja fa uns quants anys amb l'objectiu de curar i de tenir cura cada dia de més persones”. El director general va explicar que actualment hi ha més de 930 milions de persones que són tractades amb medicaments fabricats per Novartis, cosa que, segons va manifestar, els anima “a seguir endavant, a ser innovadors i a oferir nous serveis i més i millors fàrmacs, vacunes i tractaments".

La responsabilitat social corporativa de Novartis s'estructura en quatre pilars: pacients, conducta ètica, empleats i comunitats i medi ambient. El 2009 la companyia va invertir 7.500 milions de dòlars en R+D.

En l'acte, en què es van aplegar més de 500 personalitats del món de la política, la cultura, l'empresa i la vida social, també va ser premiada la sèrie de Televisió Espanyola Las chicas de oro; la campanya de publicitat Evolution de la marca Ausonia; la Confederació d'Organitzacions de Majors (CEOMA); la Fundació per al Desenvolupament Infotecnològic d'Empresa i Societat (Fundefec), els laboratoris Frida Dorsch i l'actor i director Antonio Ozores, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.