Empreses

Cadires creades amb frontals de Vespa

Bel&Bel recicla material de vehicles amb càrrega emocional i l'aprofita per fabricar peces de mobiliari que venen per internet

Bel&Bel ha trobat una sortida empresarial entre els amants de
la Vespa i el 600

La història de Jesús Bel i Carles Bel és una història en què es barreja reciclatge, art, vehicles de culte i passió. I que ha trobat una sortida empresarial entre els amants de la Vespa, del 600, de l'Escarabat, que compren els dissenys que Bel&Bel fabriquen en una masia del segle XVII del centre de Viladecans transformada en taller. Es tracta d'un espai singular, amb sofàs creats amb el frontal d'un 600, cadires que aprofiten la carrosseria d'una Vespa, motos restaurades i un equip de música elaborat amb el capó d'un 600 que aprofita la reixeta per col·locar els discos i espai per a l'Ipod.

“Ens hem fet un forat amb aquest estil i fabriquem peces molt exclusives, que ja s'estan venent en països com ara Itàlia, França, Alemanya, el Canadà i Taiwan a través de la nostra web”, expliquen els propietaris de l'empresa, que l'any passat va facturar 84.000 euros. Els dos joves van estudiar belles arts i interessos similars els van dur a treballar junts. En un principi dissenyaven per als comerços locals, i aviat es van dedicar al reciclatge de peces de vehicles. “Agafem peces de vehicles amb càrrega emocional, com ara el 600 aquí i la Vespa a Itàlia, i els donem una segona vida” en forma de cadira, sofà, tamboret o element decoratiu. Fabriquen les peces per encàrrec i les personalitzen amb els colors desitjats pels clients. Normalment treballen amb material reciclat, però, vista la creixent demanda, transformen també peces noves que els envien des de les fàbriques. A banda del mobiliari, que els acostumen a comprar empresaris i col·leccionistes, elaboren peces d'atrezzo per a escenografies, esdeveniments i platós televisius. Els preus oscil·len entre els 1.500 euros d'una cadira i els 6.000 d'un sofà. “Són productes exclusius perquè la base és cara”, expliquen. Però, en vista del creixement continuat de Bel&Bel, tenen un públic entusiasta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Cadires creades amb frontals de Vespa

Publicat a