Empreses

LaComunity.com llança un nou servei de lloguer per vacances

LaComunity.com, el primer club d'ofertes d'habitatges de lloguer per internet, acaba de llançar un nou servei que permet trobar immobles per anar de vacances a preus reduïts i que es poden llogar per dies. Els socis del club poden pujar a la plataforma les seves habitacions i apartaments de vacances per llogar-los a preus low cost. D'aquesta manera, els clients poden trobar habitacions des de nou euros la nit i apartaments des de cinquanta euros en grans ciutats com Barcelona, Madrid, València, Màlaga i Sevilla, i també en llocs d'estiueig de tot l'Estat com la Costa Brava, les Illes Balears, la Costa Daurada i la costa d'Andalusia.

El funcionament del servei és molt senzill. L'usuari es registra i fa la reserva directament des del web que posa en contacte amfitrions amb els possibles hostes perquè reservin les seves vacances.

LaComunity.com, fundada a finals de 2011 per Francesc Sanz, és el primer web del mercat espanyol que aplica aquest sistema i que a més incorpora descomptes segons la temporada i els dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.