Empreses

Enrique Tomás començarà a Londres l'expansió internacional

L'empresari badaloní Enrique Tomás, que es dedica a la venda de pernil en botigues que porten el seu nom, té previst obrir la primera botiga fora de l'Estat aquesta tardor. L'emplaçament triat per iniciar l'aventura internacional és el centre de Londres, amb una botiga que es convertirà en el banc de proves per continuar l'expansió a diversos països. Aquesta inauguració coincidirà amb l'obertura del primer punt de venda d'Enrique Tomás a Madrid. L'empresari ha presentat aquesta setmana un nou establiment dedicat a la venda i la degustació de pernil a la plaça de la Bonanova de Barcelona, la número 49 del conjunt de l'empresa, que va tancar el 2012 amb una facturació de més de quinze milions d'euros.

Les previsions de creixement apunten xifres que multipliquen la facturació per aquest 2013, que, segons fonts de l'empresa, es tancarà amb una facturació de 50 milions d'euros.

L'actiu empresari també té previst escriure un llibre sobre el pernil i impulsar un projecte pioner sobre el món del pernil al centre de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.