Empreses

Injecció econòmica a Agrofruit perquè comence la campanya

Els directius de l'empresa citrícola tortosina Agrofruit asseguren que és viable i que en poques setmanes començaran la recollida de mandarines, tot i que al juliol van presentar preconcurs de creditors. Un grup de socis farà una aportació de més de 600.000 euros per garantir la liquiditat de l'empresa, mentre que alguns dels seus clients li pagaran per avançat la producció. “El pla de viabilitat contempla fer liquidacions als pagesos a l'inici de la campanya”, ha dit l'advocat de l'empresa, Xavier Faura. Agrofruit deu uns 2,3 milions d'euros als pagesos de la collita de l'any passat, un 25% del qual cobraran el pròxim mes de gener, segons el pla de l'empresa, que per evitar fugues de socis pagarà 4 cèntims d'euro per quilo de cítric al moment de la recol·lecció. Agrofruit necessita un volum de 40 milions de quilos de cítrics anuals per continuar l'activitat.

D'altra banda, l'empresa no es querellarà contra l'exdirector general, Xavier Guarner, perquè no s'ha detectat apropiació indeguda, ni desviament de capital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Injecció econòmica a Agrofruit perquè comence la campanya

Publicat a