Empreses

Envellir de manera saludable

Els centres Antiagingshop ofereixen productes naturals per completar la nutrició i assegurar uns paràmetres bioquímics òptims

Intentem que una persona de 70 anys se senti en els valors bioquímics dels 40”

Els productes anomenats antiaging (antienvelliment) són tots aquells aliments naturals que poden ajudar a combatre l'avenç dels efectes de l'edat en el nostre organisme. Segons explica una de les dues fundadores dels centres Antiagingshop, Cristina Sabater, l'antienvelliment és una especialitat que s'ha potenciat en els darrers anys, que té una base ancestral en els productes naturals i que ha trobat una gran acceptació tant en homes com en dones. Va lligat, segons explica, al que s'anomena healthy aging, que es tradueix com “envelliment saludable”, una vessant que ha guanyat nombrosos adeptes en els darrers anys i que, segons Sabater, consisteix que, a més de tenir una alimentació equilibrada, la persona estigui, en l'aspecte bioquímic, en uns paràmetres òptims: “El valor òptim és el dels 40 anys i cal intentar aconseguir-lo, encara que en tinguis 70.” Tot això s'anivella amb alimentació i suplements nutricionals: “Les persones volen aprendre a cuidar-se a tots els nivells, i nosaltres oferim tota una altra vessant en descobrir vies per a una salut millor”, explica.

Basant-se en aquest creixent interès pels productes d'aquest tipus, Cristina Sabater, diplomada en infermeria i PDD d'IESE, i Glòria Sabater, doctora en farmàcia i especialista en medicina antienvelliment i genòmica nutricional, van crear la cadena de centres Anti Aging Shop de Salgengei SL, i van obrir el 2011 el primer centre Antiagingshop a Barcelona. Després van inaugurar un altre centre propi a Girona i dos més en règim de franquícia, un a Granollers i un altre a Palma de Mallorca. L'objectiu d'aquestes dues emprenedores és obrir un total de 15 centres més, incloent-hi Madrid, còrners a farmàcies i també en centres especialitzats de salut.

La doctora Glòria Sabater s'havia especialitzat en medicina antienvelliment i, des del laboratori familiar en el qual treballaven totes dues germanes, es va dedicar a l'assessorament a professionals de l'entorn de la medicina preventiva, predictiva i personalitzada. Basant-se en els resultats analítics que interpretava suggeria tractaments basats en l'alimentació i suplements naturals. En detectar que les farmàcies i parafarmàcies no disposaven de productes o complements alimentaris adequats per als tractaments antienvelliment, va sorgir el projecte actual. Tots els productes que es venen en els centres Antiagingshop, i que també es distribueixen en farmàcies a través de Salengei SL, han estat seleccionats i examinats científicament per la doctora Sabater.

La cadena de centres Antiagingshop pertany a un projecte empresarial impulsat per dues germanes anomenat Salengei SL, referent en el món de la nutrició i dels complements alimentaris. El 2012 va facturar 1,3 milions d'euros, un 50% més que l'any anterior, i per a aquest any preveu un creixement del 50%. La seva activitat se centra a distribuir productes antienvelliment, d'entre els quals destaca la seva pròpia marca de productes active foods, aliments en pols amb un alt valor nutricional i propietats beneficioses per a la salut que també es distribueixen en els centres Antiagingshop. El producte va sortir al mercat el juny del 2013, com una nova gamma d'aliments d'origen vegetal 100% naturals amb un alt valor nutricional, que completen o corregeixen els dèficits de l'alimentació, convertint-la en més activa, més nutritiva i, en definitiva, més equilibrada

Pel que fa al fet d'haver iniciat una aventura empresarial en el moment en què la crisi econòmica començava, Sabater, que destaca el suport que van rebre de l'entorn familiar, explica que la decisió va ser clara:“En cap moment vam tenir dubtes, ja que existeix una important demanda de productes d'aquest tipus i de qualitat i nosaltres els podem oferir.” Segons afegeix, l'alimentació actual es basa en productes processats industrialment, que han perdut molts nutrients o que n'aporten d'altres que perjudiquen, com ara l'excés de calories i de proteïnes i greixos d'origen animal, el predomini de glúcids d'absorció ràpida i elevat índex glucèmic, edulcorants artificials, saboritzant, colorants o conservants. “És freqüent que la ingesta de fruita, verdura, llegums i altres vegetals sigui insuficient”, adverteix Sabater, que afegeix: “Els active foods utilitzen aliments majoritàriament d'agricultura biològica, com el cacau, les magranes, els pèsols, o els gerds, que proporcionen les vitamines, antioxidants, minerals i fibra que l'organisme necessita per sentir-se jove i amb energia. Una dieta que incorpori aquest tipus d'aliments ajuda a mantenir un pes adequat i a viure de manera saludable.” Els active foods poden ser consumits per persones de totes les edats i cada un d'ells és útil per a diferents objectius, com ara per a dietes per aprimar-se, per a esportistes, per a nens, o també gent gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Envellir de manera saludable

Publicat a