Empreses

Eurofragance consolida el negoci a Àsia amb una filial a Singapur

La companyia Eurofragance, dedicada a la creació i distribució de fragàncies, ha reforçat la seva presència a Àsia obrint una filial a Singapur per reforçar el seu servei comercial a països del sud-est i l'est asiàtic com poden ser Tailàndia, el Vietnam, Indonèsia, Malàisia, Hong Kong, Taiwan i Corea, que en el seu conjunt representen el 8% del total de vendes de l'empresa. Amb una experiència de 19 anys com a director general i responsable de vendes, màrqueting i desenvolupament de producte en el sector de fragàncies a Àsia, Europa i Amèrica, Allan Koh serà l'area manager de la nova filial. En paraules del conseller delegat de la companyia, Santiago Sabatés, l'estratègia a Singapur és “millorar el servei al client del sud-est asiàtic i perfeccionar el coneixement del mercat local”.

Les exportacions representen el 95% de les vendes d'Eurofragance, que està present en 70 països i té fàbrica a Rubí i a Mèxic. L'any 2006 va començar la seva expansió amb filials, primer a les Filipines i posteriorment a Turquia, Mèxic i Dubai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.