Empreses

El grup químic Adi continua l'expansió obrint filial a Algèria

El holding terrassenc Grupo Adi, que exporta processos químics fets a mida i en distribueix d'altres per a tercers, ha obert una nova filial a Algèria, completant així la seva presència al nord d'Àfrica, on va establir-se al Marroc ara ja fa tres anys. D'aquesta manera ja té més d'una vintena d'empreses distribuïdes a Espanya, França, Portugal, l'Índia i la Xina, a més d'estar interessada a obrir filial al Brasil.

Adi Center Algérie s'ha obert en col·laboració amb un soci local i ha iniciat la seva activitat dirigint-se al mercat tèxtil mitjançant la divisió de tints tèxtils i productes químics, però la seva intenció és expandir-se ràpidament als sectors de la indústria de la pintura i el de la construcció. L'oficina comercial s'ubica a la capital, Alger, mentre que l'oficina administrativa i el magatzem s'han situat a Jijel, on hi ha el nou port de Djen Djen, destinat a ser un dels més grans del Mediterrani. L'equip està format per un responsable de la filial, a més de personal administratiu i comercial, mentre que els serveis logístics han estat confiats a una de les empreses del soci local.

El grup, nascut el 1997, té una plantilla total de 110 treballadors i factura uns 30 milions d'euros, el 70% dels quals provenen de les diverses filials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.