Empreses

Medcomtech repartirà mig milió d'euros entre els seus accionistes

Medcomtech, empresa que comercialitza productes de cirurgia ortopèdica i traumatològica a l'Estat, repartirà dividends per primer cop després de tres anys cotitzant a la borsa. En concret, la firma catalana distribuirà entre els seus accionistes 500.000 euros en concepte de dividends a compte del resultat de l'exercici 2013.

La decisió la va prendre el consell d'administració de l'empresa en una reunió duta a terme a mitjans de desembre. Medcomtech fa tres anys que cotitza en el Mercat Alternatiu Borsari. L'empresa, que presideix Joan Sagalés, va tancar l'exercici 2012 amb una facturació de 16,7 milions d'euros, un 15,2% més que l'any anterior. Durant el primer semestre de 2013, els resultats van continuar sent positius per a l'empresa catalana. En concret, van facturar 9,68 milions, un 10,7% d'increment respecte al mateix període de 2012. La firma segueix una estratègia d'expansió internacional a través de la creació de Medcom Flow SA i Medcom Advance SA per a la fabricació i distribució de productes amb patents pròpies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.