Empreses

Tusgsal guanya viatgers i trenca la dinàmica dels darrers anys

L'empresa que gestiona la xarxa d'autobusos diürns al Barcelonès Nord i el NitBus ha tancat el 2013 amb un increment de viatgers en els seus serveis. En concret, la xarxa diürna ha guanyat un 2,4% de passatgers mentre que el servei nocturn ha experimentat un increment de l'1,2%. Tusgsal facilitarà les dades absolutes en breu, un cop tanqui el balanç del darrer tram de l'any. Aquest increment en el nombre de passatgers trenca la tendència a la baixa que es va iniciar el 2009, segons ha explicat el president del consell d'administració de la societat, Justo Alarcón. El màxim responsable de Tusgsal també ha destacat que, malgrat la situació econòmica del moment, l'empresa ha pogut mantenir els 758 treballadors de la plantilla.

Pel que fa als reptes de l'any que just arrenca, Tusgsal es proposa renovar la concessió del NitBus (el concurs s'ha de convocar en breu atès que el contracte actual va expirar el 31 de desembre i ja està en fase de pròrroga) i concórrer al concurs per prestar a Catalunya part del servei del transport sanitari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.