Empreses

Wit Consulting preveu tenir un peu a Frankfurt aquest any

La firma de consultoria llançada al febrer pel grup Levante Capital Partners ja té oficines a Londres

Tot just acaba d'obrir oficina a Londres i preveu acabar l'any amb un equip operatiu a Frankfurt. El calendari exacte de Wit Consulting dependrà, com explica el seu soci directo, Marc Edo, “de la capacitat que tinguem per atraure el talent que lideri el projecte allà”.

Aquest és, de fet, un element clau per a una firma creada tot just al febrer passat i que vol fer-se un lloc en el sector competitiu de la consultoria “amb una oferta disruptiva”, diu Edo. En aquest procés d'internacionalització, Wit Consulting té el paraigua del grup Levante Capital Partners, firma propietat de la família Renom Arboix i propietària del 51% de la nova firma (l'altre 49% està a mans del propi Edo).

Levante té presència a Londres i a Frankfurt i això ha facilitat la sortida a l'exterior de Wit Consulting que, a més, assegura que té un peu als tres principals mercats de consultoria a Europa. Més endavant, ja a partir de l'any que ve, la firma també preveu activar el salt als mercats americans i asiàtics.

A l'oficina de la capital anglesa Wit hi centralitza els seus serveis de consultoria en els sectors financer i d'assegurances, especialment fort a Londres. “Això i els experts de primer nivell que hi hem fitxat, com Michael MacGeoch i Ann Mee, ens permeten estar en contacte directe amb les principals noves tendències que es mouen en aquests sectors”, destaca Edo. L'estratègia serà igual per a la futura oficina a la capital financera d'Alemanya, on se centrarà en les àrees d'indústria i automoció.

El soci de la firma destaca que l'objectiu de Wit “no és competir amb les grans del sector sinó que volem ser una consultora de veta de mercat especialitzada”. És una especialització que vol posar molt d'èmfasi a acompanyar les empreses en la gestió amb el client de nova generació i en la digitalització, però sobretot, en el procés de creixement. “Tenim un dèficit de companyies mitjanes de veritat que se situïn en volums de facturació de 1.000 o 2.000 milions d'euros”, explica Edo.

En recuperació.

A pesar del dur impacte de la crisi econòmica sobre els serveis de consultoria, i especialment al mercat espanyol, Edo es mostra confiat en la recuperació del sector. “Les empreses han estat massa preocupades per sobreviure, però ara comencen a recuperar els projectes que han tingut guardats al calaix”, destaca.

Amb un equip que avui per avui és de 18 persones, a Wit preveuen tancar aquest primer exercici amb una facturació al voltant dels 3 milions d'euros, per assolir els 7 milions l'any que ve i els 15 milions el 2018.

wit consulting

L'última aposta del grup Levante

Levante Capital Partners, propietat de la família Renom Arboix, ha anat ampliant la seva cartera de serveis en els darrers anys. A l'activitat d'inversió immobiliària, el grup hi va afegir els serveis de finances corporatives i ja amplia la seva cartera amb la consultoria estratègica amb Wit Consulting. “Això ens permet donar múltiples respostes als nostre clients”, diu Edo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.