Empreses

Aparca&Go ha inaugurat un pàrquing de 12.000 m² a l'aeroport de Barajas

L'empresa Aparca&Go ha inaugurat un aparcament a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas amb una superfície de 12.000 m² i capacitat per a 500 automòbils. El pàrquing, que ha suposat una inversió de 500.000 euros, s'ubica a 500 metres de l'aeroport.

L'aparcament, que obre durant les vint-i-quatre hores els 365 dies de l'any, resulta un 70% més econòmic que el pàrquing oficial de l'aeroport. A més, el client pot reservar la seva plaça des de la pàgina web i el dia del viatge, després d'aparcar el cotxe, un autobús llançadora el traslladarà a la terminal que desitgi, mentre que a l'hora del seu retorn pot tornar en qualsevol dels autobusos que el duran de nou al seu vehicle -passen amb una freqüència de 10 minuts.

Segons el director general d'Aparca&Go, Jaime Escamilla, “el nostre objectiu és fer que la vida dels nostres clients sigui més fàcil i còmoda, per la qual cosa la ubicació de nous aparcaments juga un paper molt important. Ser a la vora del nus de comunicacions, accessibilitat i una gran superfície són els requisits essencials dels nostres pàrquings”. El nou aparcament es troba situat a menys de dos minuts de l'aeroport i situat al costat de la principal via d'accés, a més de disposar d'una sortida directa.

L'aparcament, que es troba al carrer Trespaderne, 20-24, davant de l'M-14, disposa de vint treballadors, entre directes i indirectes, i està vigilat durant les 24 hores del dia.

Amb aquesta inauguració, la companyia Aparca&Go amplia la seva xarxa d'aparcaments a Madrid, on ja gestionava un pàrquing a l'estació de trens d'Atocha.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Aparca&Go ha inaugurat un pàrquing de 12.000 m² a l'aeroport de Barajas

Publicat a