Política

Rabell veu l'acord “humiliant” per a la CUP

El líder de Catalunya Sí que es Pot reivindica la seva formació com l'”oposició d'esquerres” i es compromet a “reconstruir” la “majoria social favorable al dret a decidir”

El president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, s'ha mostrat dolgut i sorprès per l'acord a què han arribat aquest dissabte Junts pel Sí i la CUP i que permetrà investir l'actual alcalde de Girona i president de l'AMI, Carles Puigdemont, com a president de la Generalitat.

Així, veu l'acord “humiliant” per a la CUP perquè “assegura la investidura del testaferro del senyor Mas” i, a més, “garanteix al seu govern una estabilitat durant la legislatura comprometent-se a no votar mai conjuntament amb les forces polítiques que no formen part de l'anomenat procés”.

Rabell ha reivindicat la seva formació com l'”oposició d'esquerres” i l'”alternativa” per “reconstruir” la “majoria social favorable al dret a decidir”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.