Salut

Sánchez anucia 14.000 milions més per a les autonomies

Les comunicats remarquen que no es tracta de fons nous ja que 5.500 milions d’aquesta quantitat provindran de l’avançament de la liquidació del 2018

El govern espanyol posarà a disposició de les comunitats autònomes una partida “extra de liquiditat” per valor de 14.000 milions d’euros per fer front al coronavirus.

Segons ha informat a Efe fonts de governs regionals que han participat aquest diumenge en una videoconferència amb Pedro Sánchez, a més d’anuncia aquesta partida, el president els hi ha demanat que “no abaixin la guàrdia” respecte al virus i que siguin “prudents”.

Respecte als 14.000 milions, i segons les mateixes fonts, algunes comunitats han al·legat que no es tracta de fons nous ja que 5.500 milions d’aquesta quantitat provindran de l’avançament de la liquidació del 2018.

En la videoconferència, Sánchez ha traslladat als presidents la intenció de prorrogar l’estat d’alarma fins el 9 de maig i alleugerir el confinament dels infants a partir del 27 d’abril. També ha abordat la “desescalada” que, segons va anunciar aquest dissabte Sánchez, “serà asimètrica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.