Política

Pilar Calvo serà diputada en el Congrés per JxCat

La periodista ha acceptat la petició que li han fet Carles Puigdemont i Jordi Sànchez

La periodista Pilar Calvo serà diputada en el Congrés en substitució d’alguns dels membres de Junts per Catalunya (JxCat) actualment en la cambra i que formaran part de les llistes de la formació en les eleccions del 14 de febrer, com l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas.

A través del seu compte de Twitter , Calvo ha explicat aquest divendres que a pesar que en les primàries que va celebrar la formació fa uns dies va ser la tercera dona més votada no formarà part de les llistes dels comicis del pròxim mes, ja que tant Carles Puigdemont com Jordi Sànchez li han demanat que “vagi a Madrid a ocupar un dels escons que quedaran lliures en el Congrés”.

La també consultora ha recordat que ja va acompanyar a Laura Borràs en el número set de la llista a les eleccions generals del passat any i que ara se sent “honorada de poder representar a Madrid als independentistes que senten” que des de Junts es defensen “els interessos del país, tan bé com ho han fet Laura i Jaume Alonso-Cuevillas”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.