Política

Asens suggereix presentar la reforma judicial com una proposició de llei per “esquivar” el TC

El portaveu dels comuns al Congrés creu que el nou text podria estar aprovat en 15 dies

Aposta per convocar els agents socials per estudiar si cal iniciar una mobilització ciutadana enfront del “cop greu contra la democràcia”

El portaveu d’Unides Podem (UP) al Congrés, Jaume Asens, ha suggerit la possibilitat de tornar a registrar una proposició de llei amb el mateix contingut que la reforma judicial suspesa per “esquivar” la decisió del Tribunal Constitucional (TC) espanyol d’aturar la votació al Senat de la modificació que afecta la seva pròpia renovació.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Asens ha considerat que amb la tramitació d’una nova llei, la reforma podria estar aprovada en 15 dies.

Asens ha afegit que també cal estudiar tots els recursos possibles que hi ha a la via judicial, tant a nivell de l’Estat com internacional.

A més, considera que cal fer una reflexió i convocar els agents socials per analitzar si cal una mobilització ciutadana davant el “cop greu contra la democràcia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.