Política

BRASIL

Les forces de seguretat brasileres envolten el campament bolsonarista davant la seu de l’exèrcit

El magistrat del Tribunal Suprem Alexandre de Moraes ha ordenat el “desnonament i la dissolució total” de tots els campaments de bolsonaristes en un termini de 24 hores

Les forces de seguretat brasileres envolten el campament bolsonarista davant la seu de l’exèrcit a la capital del país, Brasília, i part dels manifestants ja comencen a abandonar el lloc mentre d’altres encara hi romanen en tendes i estructures fetes amb lones, segons informa el diari brasiler O Globo.

Una desena d’autobusos de la Policia Militar han arribat al lloc cap a les set del matí hora local (les onze del matí a Catalunya) per portar a terme un operatiu per desallotjar les persones que encara hi ha al campament. Des de primera hora del matí vehicles de la Policia Militar circulaven per la zona, la seguretat de la qual és responsabilitat de l’exèrcit.

Una quinzena de soldats i un vehicle militar impedeixen l’accés de vehicles a la zona, mentre que els manifestants, a peu, poden entrar i sortir lliurement.

Un bon nombre de manifestants surten del campament, que s’ha reduït des de dilluns passat, portant motxilles, bosses, tendes, cadires i coixins.

La policia militar ha afirmat que se’ls ha impedit l’accés a la zona.

A primera hora d’aquest dilluns el magistrat del Tribunal Suprem Alexandre de Moraes ha ordenat el “desnonament i la dissolució total” de tots els camps de bolsonaristes en un termini de 24 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.