Política

qatargate

Panzeri confessarà a la justícia belga el ‘modus operandi’ del Qatargate a canvi d’una reducció de la pena

L’exeurodiputat signa un acord de penediment que implica l’empresonament, una multa i la confiscació de tot el patrimoni

L’exeurodiputat Pier-Antonio Panzeri ha signat amb la justícia belga un acord de penediment en el qual es compromet a confessar el modus operandi de la trama pels suposats suborns de Qatar i el Marroc.

En el pacte, l’apuntat com a líder de la trama corrupta es compromet a explicar a les autoritats belgues els acords financers amb països tercers, les construccions financeres que s’han fet i els beneficiaris dels suborns, entre d’altres. A canvi, l’italià obtindrà una pena “efectiva, però limitada”, segons ha informat la fiscalia belga.

L’acord implica la presó per a Panzeri, així com una multa i la confiscació de tot el seu patrimoni, valorat per ara en un milió d’euros.

L’exeurodiputat socialdemòcrata està imputat i empresonat des del 9 de desembre per la seva implicació en la suposada trama corrupta. L’acord de penediment de Panzeri ha arribat just després que retirés el recurs contra la presó preventiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.